Voir cette page en français

123DIGIT

Verrijk je digitale begeleiding

« 123Digit vereenvoudigt mijn taak als professional, bespaart me heel wat tijd, ziet er leuk is, is gebruiksvriendelijk en reikt kwalitatief materiaal aan »

Maud, digitaal begeleider

🚀  Leuk, intuïtief en gratis: 123Digit is de Belgische versie van het platform Les Bons Clics. Het platform verzamelt heel wat didactische leermiddelen, zodat al wie personen met digitale moeilijkheden wil begeleiden naar meer autonomie zijn begeleiding kan verrijken.

Meer dan 8500 Belgische digitale begeleiders gebruiken nu al de middelen van 123Digit in hun dagelijkse begeleidingspraktijk !

  ⚪  Een tweetalig platform met materiaal in het Frans en het Nederlands

  ⚪  Leermiddelen die werden bedacht door vakspecialisten en werden uitgewerkt en getest in samenwerking met eindgebruikers

  ⚪  Een gemeenschap waar begeleiders tips kunnen uitwisselen en samen kunnen groeien

WAT KUN JE DOEN ?

Met 123Digit kun je :

Het niveau van je doelgroep bepalen

Op 123Digit vind je verschillende tools om het niveau van je doelgroep te bepalen. De tools werden met oog voor de bijzondere context van je structuur opgesteld, zodat je je doelgroep in minder dan 5 minuten kunt doorverwijzen naar de leermiddelen die het beste bij zijn behoeften past.

Een opleidingstraject uitstippelen

Dankzij de vele tools op 123Digit kun je je cursisten digitale basisvaardigheden aanleren en hen helpen de eerste stappen richting meer autonomie te zetten.

 

Samenwerken met een netwerk

Dankzij de kaart en het forum vind je heel snel andere structuren die zich binnen jouw regio inzetten voor digitale inclusie en kun je tips uitwisselen met de gemeenschap.

 

En vooral : je maakt deel uit van een gemeenschap !

DIGITALE BEGELEIDERS

GEREGISTREERDE STRUCTUREN

LEERMIDDELEN

VOOR WIE ?

 

Het platform is er voor alle actoren die de digitale vaardigheden van hun doelgroep willen verbeteren.

Contacteer ons vandaag nog

En werk samen met ons aan een wereld waar digitale toepassingen voor iedereen een hefboom zijn voor autonomie en inclusie